Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2011

Gál Zsolt

Profi tájékozódás az áramlásban

Gál Zsolt

termékmenedzser
Testo Kft.

Az optimális beltéri klíma megléte az irodahelyiségekben jelentős hatással van a dolgozók komfortérzetére, ezáltal munkahatékonyságukra. Elengedhetetlen, hogy a klíma- és légtechnikai berendezések hatékonyan és szabványnak megfelelően legyenek beállítva, hiszen közvetlenül befolyásolják a beltéri légállapot minőségét.

Az élvonalbeli testo 480 mérőműszer segítségével optimalizálható a klíma- és légtechnikai berendezések szabvány szerinti beállítása az irodákban és a lakó-, valamint ipari épületekben. A különböző digitális érzékelők széles kínálata, az intelligens kalibrálási koncepció, valamint a rugalmas adatkezelési lehetőségek, a számos kiegészítő funkció mellett biztosítják, hogy a felhasználó minden klíma- és légtechnikai mérés során megbízhatóan és kényelmesen mérhessen.Atesto 480 mérőműszer az előre beállítható méréssorozat révén az egész mérési láncon végigvezet, így a helyszíni mérések hatékonyabban és gyorsabban elvégezhetők.

Az intelligens kalibrálási koncepció minden szempontból leegyszerűsíti a műszer használatát. A digitális érzékelők a beépített memóriának köszönhetően jelzik a műszernek, amikor a következő kalibrálás esedékessé válik.

Az új fejlesztésnek köszönhetően a mérőműszert nem szükséges az érzékelőkkel együtt kalibráltatni, így a felhasználó a nála maradt műszerrel és a különböző érzékelőkkel tovább dolgozhat. A felhasználó a szoftver segítségével az érzékelőben tárolhatja a kalibrálási adatokat. A mért adatot az érzékelőben tárolt kalibrálási adatokkal kompenzáljuk, így a műszer már korrigált, valós adatokat, „zero error display” jelenít meg.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!