Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2017

Ariston Thermo Hungária Kft.

ELCO – Egy új mérföldkő az ipari fűtéstechnikában

Ariston Thermo Hungária Kft.


Az Ariston Thermo Hungária Kft. 2017 januárjában egy újabb kondenzációs kazánkínálattal jelenik meg a magyar fűtéstechnikai piacon. Az ELCO márkanév védjegye alatt 70 kW és 1 870 kW közötti egységteljesítménnyel, kaszkádba kapcsolva akár több MW összteljesítményű melegvizes fűtési rendszereket tudunk kínálni az építőipari piac számára.

Az ELCO márkanevet még 1928-ban alapította meg az Emile Looser Co. vállalat Svájcban, Vilters nevű településen és a kezdetektől fűtéstechnikai termékekkel foglalkoztak. A kor követelményeinek megfelelő modern olajtüzelésű berendezéseket gyártottak, majd a második világháború után Ausztriában és Németországban is terjeszkedtek. Magyarországon talán az ebben az időszakban létrejött ELCO – KLÖCKNER konszern termékei hódítottak igazán teret, a komoly fejlesztésű olaj-, gáz- és alternatív tüzelőberendezések formájában. Ezt követően további piacokon terjeszkedett a vállalat, Franciaország, majd a Benelux államok irányában és Európa-szerte elismert márkanévvé nőtte ki magát.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2017/1-2-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont csak havonta egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!