Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2017

Johnson Controls International Kft.

A Johnson Controls International Kft. megnyitotta bemutatótermét

Johnson Controls International Kft.


Az elmúlt két évben két jelentős esemény is történt a Johnson Controls életében: 2015-ben a Johnson Controls és a Hitachi létrehozott egy vegyesvállalatot, valamint 2016-ban egyesült a Tyco cégcsoporttal. Magyarországi leányvállalatunk a változásokra reagálva és a kiszélesedett termékportfólió bemutatására 2017. január 19-én ünnepélyes keretek között megnyitotta bemutatótermét és oktatóközpontját a Gubacsi úti telephelyén.

A Johnson Controls International Kft. a megnyitón vendégül látta a magyar, román, bolgár, szerb és bosznia-hercegovinai területen működő Hitachi viszonteladói hálózat vezető képviselőit. Magyarországról partnerünk, a Klíma Kft. (Klíma Áruház) képviselői vettek részt, akik továbbra is a Hitachi split berendezéseket fogják értékesíteni piacunkon. A rendezvényen részt vettek a Tyco magyarországi kollégái is a TBSP Hungary Kft. képviseletében.

Cégünk meghívott európai vezetői az előadások során kiemelték a fenti átalakulásokban rejlő lehetőségeket, régiós terveket és nem utolsó sorban bemutatták az új Hitachi klímaberendezések termékskáláját. Az előadásokat követően vendégeink bemutatótermünkben működés közben is megtekinthették a Hitachi split klímákat, a Yutaki hőszivattyút és különböző VRF megoldások automatika rendszerbe történő integrálását, valamint a Johnson Controls METASYS épületfelügyeleti rendszer lehetőségeit.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2017/1-2-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont csak havonta egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!