Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Impresszum

A MAGYAR ÉPÜLETGÉPÉSZET szaklap az épületgépészeti szakterület elméleti és gyakorlati folyóirata, amely az immár több mint 71. éve dr. dr. h.c. Macskásy Árpád professzor vezetésével alapított Épületgépészet c. lap jogutódja. A lap által megcélzott olvasói réteg: tervezők, kivitelezők, beruházások irányítói, létesítmény-üzemeltetők, felsőfokú oktatási intézmények oktatói és hallgatói.

Az ONLINE kiadás elsősorban a lapban megjelent lektorált cikkek, szakmai írások, korszerű megoldásokat és újdonságokat ismertető tájékoztatások, szakmai hírek bemutatására vállalkozik, de számos új tartalmi elemével olyan információkat is közöl, amelyek túlmutatnak az írott sajtó lehetőségein.

tovább az impresszum megtekintéséhez »

Hirdetési feltételek

A Magyar Épületgépészet szaklaphoz és az ONLINE kiadáshoz tartozó hirdetések méretei, formátuma és árai a "tovább" linkre kattintással tekinthetők meg.

tovább a hirdetési feltételek megtekintéséhez »

Online megrendelés

A Magyar Épületgépészet szaklap egy számának ára a szerkesztőségben és terjesztő partnereinknél 700 Ft, az összevont számoké 1400 Ft. Előfizetőink a lapot (jelentős) kedvezménnyel fizethetik elő, ennek díja egy évre 6000 Ft.                                                                             

tovább a megrendeléshez »

Üzenjen nekünk

Ha bármilyen kérdése merülne fel, vagy meglátása van valami kapcsán, az alábbi űrlap segítségével juttathatja el azt szerkesztőségünk részére.