Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2014

2014 9. szám

Hozzászólások

A világ legjobb minőségű tágulási tartályai

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

Profilaxis Kft.

A világ legjobb minőségű tágulási tartályai

Profilaxis Kft.


A luxemburgi székhelyű Global Water Solutions Ltd. puffer tartályai mostantól Magyarországon is kaphatók. A gyártó kínálatában szerepelnek a 0,16 – 10 000 liter térfogat közötti, nyomás alatti, zárt tartályok. Felhasználásuk széleskörű: ivóvizes, kútszivattyús alkalmazások, fűtési, szolár, RO valamint nyomásfokozókkal ellátott szivattyús rendszerek.

A fix membrános kialakítás előnye, hogy nem igényel karbantartást. Nem kell ellenőrizni a nyomást, ami sok időt takarít meg a felhasználónak. A hagyományos 10 bar-os tartályokon kívül rendelkezésre állnak 6 és 25 bar nyomású tartályok is.

A legmegfelelőbb tartály kiválasztásához széles termékpaletta áll a felhasználó rendelkezésére:
• szabadalmaztatott CAD2 membránkialakítású,
• szabadalmaztatott vízcsatlakozású, hagyományos
   kialakítású,
• cserélhető membrános tartályok.

A GWS fém és üvegszál erősítéses ún. kompozit műanyag tartályokat is kínál. A FlowThru™ sorozat fémből és műanyagból is rendelhető.

Tartályok ivóvízre: PressureWave™, HydroGuard™, All-Weather™, M-Inox™, Max™ & UltraMax™, Challenger™, C2-Lite CAD™, FlowThru™, SuperFlow™, ThermoWave™
Tartályok nem ivóvízre: HeatWave™, SolarWave™

Az összes GWS tartályt letesztelik a tökéletes minőség érdekében. Ezen felül a gyártó széleskörű garanciát vállal az értékesített tartályokra.

A GWS tartályok a következő előírásoknak, minősítéseknek felelnek meg: WRAS, NSF, PED, ACS, GOST, valamint különböző országok egyedi előírásainak.

A GWS tartályok a világ számos, több mint 100 országában megtalálhatók és immár Magyarországon is. A GWS tartályokat Magyarországon a Profilaxis Kft. forgalmazza.

 

További részletek lapunk 2014/9-es számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll (regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!