Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2014

2014 1-2. szám

Ez az év is fontos és érdekesnek ígérkező szakmai rendezvényekkel kezdődik. A sorozat a Comfort Épületenergetikai és Épületfelújítási Szakkiállítással indul, amit a Pollack Expo követ Pécsett. A következő hónapban a megújuló energiákra összpontosító RENEXPO, majd a Construma Kiállítással egy időben rendezett RENEO szakkiállításra kerül sor. Közben Kecskeméten tartják meg a VIII. Kéménykonferenciát. Mindegyik rendezvényről olvashatnak lapunkban.

Tekintettel a pécsi rendezvényre, a lap e számában nagy teret adtunk a Pollack Műszaki és Informatikai Kar Épületgépészeti Tanszékéről érkezett írásoknak, amelyekben a határon átnyúló légcsereszám-mérések eredményeiről és egy vízi-közműszolgáltó működési körülményeinek elemzéséről olvashatnak, de két érdekes beszámolóban a tanszéki laboratóriumban végzett mérésekről is.

Ebben a számban adunk közre négyet a 2013-as Magyar Épületgépészek Napja Oktatási napjának PhD szekciójában elhangzott előadások közül, lektorált cikk formájában. Emellett folytatjuk a tavaly novemberben megkezdett sorozatot az épületenergetikai optimalizáció témájában.

Valamennyi konferencián és kiállításon megtalálhatják lapunkat. Várjuk észrevételeiket és javaslataikat is.