Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

Szegedi Kéményseprőipari Kft.

MONTEL KREA kéményrendszer

Szegedi Kéményseprőipari Kft.


A MONTEL KREA családi házak ideális tartalék kéménye. A kéménybe bármikor beköthető szilárd tüzelésű (cserép) kályha, kandalló, vagy akár kazán is.Alkalmas atmoszférikus gázkészülékek füstgáz elvezetésére is, de megfelelő kiegészítőkkel egyszerűen és olcsón alkalmassá tehető turbós, akár kondenzációs kazánok füstgáz-elvezetésére, égési levegő ellátással együtt.

A MONTEL KREA kéményrendszer előre gyártott könnyűbeton és samott kerámia elemekből épül fel. Ezek az elemek hő, sav, korrózió és nedvességgel szemben ellenállóak. A samott béléscső cseh importból származik, minősége Európa-szerte közismert, a nagy kéménygyártók és forgalmazók által. A kémény többi eleme (könnyűbeton köpenyelem, tisztítóajtó, kompenzációs közdarab, fedkő) magyar gyártmány.

Termékeinkminőségét és a gyártás biztonságát először a hazai minősítő intézettel (ÉMI-vel) vizsgáltattuk be, majd – uniós megfontolásból – egy csehországi minősítő intézettel is elvégeztettük a termékek és a gyártás ellenőrzését, minősítését. Mind a hazai, mind a külföldi vizsgálatok jó eredményekkel zárultak, így a jelenleg forgalmazott termékeink CE-jelzéssel, azaz Uniós forgalomba hozatali engedéllyel rendelkeznek.

A MONTEL KREA kéményrendszer jellemzője: gyors és egyszerű kivitelezhetőség, sokoldalú felhasználhatóság, megbízható minőség, hosszú élettartam, alacsony ár!

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!