Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

2012 6. szám

Hozzászólások

Készüljön fel a legújabb Daikin innovációkra…

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

Daikin Hungary Kft.

Készüljön fel a legújabb Daikin innovációkra…

Daikin Hungary Kft.


A Daikin ismét magasra teszi a mércét a 4. generációs VRV rendszer bevezetésével. A VRV IV a hatékonyság új ismérve, hiszen az eddig is piacvezető VRV megoldást még tovább fejlesztették. A VRV IV három forradalmi innovációt nyújt: változó hűtőközeg-hőmérséklet, folyamatos hőszivattyús fűtés és az egyszerűbb üzembehelyezést lehetővé tevő VRV konfigurátor.

Az új VRV IV hőszivattyús egységeket első alkalommal a 2012. március végén megrendezettmilánói Mostra Convegno kiállításon mutatták be a nagyközönségnek, majd a hivatalos bemutató eseményre májusban került sor a Daikin európai központjában, Belgiumban. Kereskedelmi forgalomban 2012. októberétől érhető el, a hővisszanyerős változat pedig 2013. márciustól.

A változó hűtőközeg tömegáramú technológia lehetőséget biztosít a telepítést végző szakember számára, hogy különböző előzetes beállítások közül válasszon. Automatikus üzemmódban a rendszer a legnagyobb hatékonyságú szinten működik, miközben a legforróbb napokon is képes rendkívül gyorsan alkalmazkodni a környezeti változásokhoz, ezzel is biztosítva az egész éves komfortot.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!