Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

Weger Hungária Kft.

Energiatakarékos légkezelő rendszer

Weger Hungária Kft.


A Weger GmbH 1977-ben alakult az olaszországi Kiensben, Dél-Tirolban. Az egyedi berendezések iránti igény állandó növekedése arra ösztönözte a cégtulajdonost, hogy kiterjeszsze a termelést légtechnikai berendezések gyártására is. A Jászárokszálláson, 2006-ban alakult Weger Hungária Kft. májusban kezdte el a gyártást.

A légkezelő egységek ezen új csoportjának legfőbb értékei az egyedi kivitelezési mód, a kezelhetőség illetve a kiemelkedő hangcsillapítás, amit időközben sok elégedett bel- és külföldi vevő elismert. A légkezelő egységek gyártói között egyedülállóan képesek vagyunk kombinálni egy egységen belül a standard és a hőhíd-mentes házat. Légkezelő egységeink megfelelnek a legmagasabb követelményeknek is. Gépeink megtalálhatóak üzemekben, bevásárlóközpontokban, a vendéglátásban, az egészségügyben és a gyógyszergyártásban egyaránt.

Napjaink egyik kulcsfontosságú feladata, hogy újabb lehetőségeket találjunk az energia hatékony és ésszerű felhasználására. Nemcsak a környezettudatos gondolkodás elterjedése, a fosszilis energiaforrások korlátozott mennyisége teszi sürgetővé a probléma megoldását, hanem az egyre növekedő energiaárak is.

Az állandóan emelkedő energiaköltségek miatt sok klíma és légtechnikai berendezést üzemeltető vállalat nagy hangsúlyt fektet az energia-visszanyerésre, energiatakarékosságra, a berendezések kedvező költségű üzemeltetésére. Az energiaviszszanyerés rendszerének fontossága időközbenmármagától értetődik, és az építtető által egyre inkább megkövetelt.

Az energia-visszanyerés rendszerének fontossága nem csak pénztakarékossági okokból áll fenn, hanem a környezetvédelem okból is.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!