Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

Gáti György

LG Electronics Épületgépész Tervezői Nap

Gáti György

okleveles épületgépész mérnök
LG Electronics Magyar Kft.

Immár második alkalommal, 2012. május 16-én rendezte meg azLGElectronics Magyar Kft. Klíma üzletága a Herceghalmi tervezői fórumot. A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozatánál akkreditált előadássorozat a kor igényeinek megfelelő rendszerek bemutatásával mind elméleti, mind alkalmazástechnikai ismereteket mutatott be a szép számmal jelenlévő kamarai tagoknak, épületgépész tervezőknek és kivitelező partnereknek.Arendezvényen igyekeztünk felhívni a figyelmet amodern és energiatakarékoskomfortigényeket kielégítő rendszerek, berendezések, megoldások alkalmazására.

Napjainkban a hőszivattyúk beépítése és üzemeltetése már nem divatkérdés, hanem jól meghatározható feltétel rendszer figyelembe vételével egyre elterjedtebben kivitelezhető. Üzemviteli, üzemeltetési és környezetvédelmi megfontolások alapján teljes biztonsággal beépíthetők. Ügyelni kell a megfelelő feltételek biztosítására: alkalmazási tartományok, megoldás és hőforrás.

A komfortigények kielégítése céljából tartózkodási zónában széleskörűen alkalmazhatóak a felületfűtési és hűtési rendszerek, természetesen a megfelelő tervezési irányelveknek megfelelően. A tervezésnél következetesen figyelembe kell venni az épület energetikai szabványok és előírások feltételeit. Az energetikai besorolási osztály az épület teljes egészére vonatkozik, épület, mint passzív elem, illetve az összes az építmény funkciójának megfelelő gépészeti elektromos fogyasztással együtt.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!