Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

Vaillant Saunier Duval Kft.

105 év a világ és 15 év a magyar épületgépészet szolgálatában

Vaillant Saunier Duval Kft.


A Saunier Duval francia céget 105 éve, 1907-ben alapították. Napjainkra Európa vezető márkáinak egyike, több mint 40 országban van jelen.
Nevéhez számos világszabadalom fűződik, így többek között az első falra szerelhető kombi készülék (1963), az első zárt égésterű – turbós – kazán, vagy azISODYN rendszerű melegvíz előállítás.

A 15 éve, 1997-ben alapított magyarországi leányvállalat – a Saunier Duval Magyarország Rt. – rövid idő alatt országos szerviz- és márkakereskedői hálózatot hozott létre, és céltudatos piacépítése nyomán a márka Magyarországon is egyre ismertebbé és keresetté vált.

A Saunier Duval már a 2003-as esztendőben a fali gázkazán szegmensben piacvezető pozíciót tudott elérni és ezt a vezető szerepet azóta is tartja.

A Saunier Duvalt birtokló Hepworth Csoport megvásárlása révén a márka 2001-től a Vaillant Group tagja, majd a nemzetközi integrációs folyamatmagyarországi lezárásaként – a korábbi leányvállalatok egyesülésével – 2006-ban jött létre a Vaillant Saunier Duval Kft.

A Saunier Duval termékpalettáján a kis lakások optimális fűtését magas színvonalon biztosító hagyományos gázkészülékektől a nagy alapterületű családi házak energiatakarékos fűtését és melegvíz ellátását biztosító kondenzációs kazánokig, a villamos fűtésű kazánokon át a napkollektoros rendszerekig, több mint 50-féle készüléktípus található meg.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!