Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2010

Dr. Barna Lajos PhD

Új elnökséggel, új célokkal a „gázos szakma” szolgálatában

Dr. Barna Lajos PhD

főszerkesztő
Magyar Épületgépészet

Amint arról múlt évi novemberi számunkban hírt adtunk, a Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesületének közgyűlése októberben új elnökséget választott. Az Egyesület elnöke Versits Tamás épületgépészmérnök lett. Szerkesztőségünk arra kérte az új elnököt, hogy mutassa be az elnökség terveit, céljait.

A Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesülete immáron 16 éves múltra tekint vissza.

Az elődök, kiemelten Regőczi István alapító elnök és Zákányi György titkár urak munkája biztosítja azt az alapot, amelyre a 2009. év októberében megválasztott új elnökség továbbépítkezhet. A megújulást a piac liberalizálásából eredő, változatlanul még meglévő problémák kezelése mellett, mind az európai, mind a hazai gázfelhasználás területén bekövetkezett változások is indokolják. A továbbépítkezés és a változatlanul vitt egyesületi munka három nagyon fontos téma köré csoportosul:

1. Tovább erősíteni és szélesíteni a kapcsolatainkat más szakmai civil szervezetekkel, a lehető legmagasabb szintű egyetértés és együttműködés kiépítése végett, hogy a szakmai egység végre megvalósulhasson.
2. A magyarországi gáztüzelő berendezéseket gyártó és forgalmazó vállalkozások, szakemberek szakmai és egyben érdekvédelmi képviselete, a fogyasztók jogos igényeinek figyelembe vétele a biztonság, a környezetvédelemi és energiatakarékossági szempontok mellett.
3. A fogyasztói társadalom gyors, pontos és szakszerű tájékoztatása, részben oktató jelleggel, részben a helyes döntéshozatal segítése végett.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!