Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2011

Csengeri László

TROX® TECHNIK - EASYLAB labortechnikai szabályozórendszer

Csengeri László


TROX Austria GmbH Magyarországi Fióktelep

A levegővel való foglalatosság a TROX számára mást jelent, mint bármely más cégnek a világon. Igényes partnereinkkel szoros együttműködésben fejlesztjük termékeinket, melynek köszönhetően a TROX mindig a legszélesebb palettával rendelkezik, és folyamatosan követi a piac igényeit. A magyar szakemberek jól ismerik és megelégedettséggel használják a TROX-termékeket. Cikkünkben a TROX laboratóriumi szabályozórendszerét, az EASYLAB rendszert mutatjuk be az olvasóknak.

Olyan érzékeny területeken,mint kórházak, kutatóintézetek, állatklinikák vagy tisztaterek, a szellőztetés minőségének, megbízhatóságának döntő jelentősége van. Ezeken a speciális követelményeket támasztó helyeken a legszigorúbb követelményeknek maradéktalanul meg kell felelni, legyen szó akár munkahelyi biztonságról, környezetvédelemről vagy a gyártás területén alkalmazott legmagasabb minőségű szabványokról.

A TROX széles körű tapasztalatokkal rendelkezik a labortechnikai szabályozás területén jelentkező speciális és komplex igények teljesítésével kapcsolatban. A vállalat olyan nemzetközi bizottságok tagja, amelyek ezeknek a területeknek a szabványosításáért felelnek, és évek óta fejleszt olyan rendszereket és légtechnikai komponenseket, amelyek a modern munkahelyi biztonságot ötvözik a hatékony energiagazdálkodással.

Munkánk eredményességét a forgalomban lévő számtalan laboratóriumi rendszer (Labcontrol-System) támasztja alá, amely a felhasználók igényeit messzemenőkig kielégítve laborok százaiban megbízhatóan látja el feladatát.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!