Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2011

2011 is érdekesnek ígérkező szakmai rendezvényekkel indul. Összevont január-februári számunkban megtalálják a Pollack Szakmai Napok, a márciusban sorra kerülő ISH, az áprilisi Hungarotherm és Dunagáz Szakmai Napok, valamint a májusi RENEXPO felhívását.

Cikkeinkben az épületgépészet széles területéről válogattunk. Olvashatnak szakcikket az épületgépészeti tudomány és a fenntartható vízellátás tudományos igényű vizsgálata kérdéséről, valamint folytatjuk az előző számban megkezdett cikkünket az épülettipológa kidolgozásáról.

Ebben a számunkban is nagy teret kaptak a korszerű, a megújuló energiaforrásokat felhasználó megoldások: bemutatjuk a széndioxid hűtőközegű hőszivattyúkat, valamint egy nagyon érdekes beszámolót olvashatnak azokról a törekvésekről, amelyekkel a világ tudósai és mérnökei napjainkban a megújuló energiaforrások kihasználására törekszenek. Megkezdjük az Épületgépész tervpályázat díjazottjainak bemutatását, ezúttal egy igényes családi ház tervezője avat be minket a tervezői munka nehézségeibe és egyúttal szépségébe.

Emellett több érdekes cikket olvashatnak az oktatás, a hőfényképezés, a számítógépes tervezés és a jó levegőminőség témaköréből.