Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2016

Oszlánszki Tibor

Sauermann Delta Pack – komplett megoldás a kondenzvíz elvezetéséhez

Oszlánszki Tibor

ügyvezető igazgató
SIG Air Handling Hungary Kft.

Napjainkban egyre népszerűbb a vezető európai kondenzvízszivattyú-gyártó, a Sauermann Delta Pack szerelőkészlete. A Delta Pack segítségével a kondenzvízszivattyú gyorsan és egyszerűen felszerelhető a klímaberendezés belső egysége mellé.

A készlet a kiváló teljesítményű Si-10 univers’L kondenzvízszivattyú mellett tartalmaz egy 75 cm hosszú csatornát, egy mindkét oldalon felszerelhető szögidomot, valamint tartozékokat, mint például gumiajkat, szerelőcsipeszeket, kábelkötegelőket, tipliket és csavarokat. A gumiajak biztosítja a rezgéscsillapított kapcsolatot a falra szerelt klímaberendezéssel. A csatorna belsejébe szerelt szerelőcsipeszek a felszerelés után már nem látszanak.

A népszerű klímaberendezések eltérő színű belső egysége miatt a Sauermann több színben kínálja a Delta Packot. A szerelési körülményektől függően kétféle méretű csatorna közül lehet választani.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2016/7-8-as számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!