Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2016

TOSHIBA AIR-COND

Díjnyertes a Toshiba SMMS-e terméke!

TOSHIBA AIR-COND


A Toshiba vállalat úttörő VRF rendszere, az SMMS-e a 2016. évi National ACR Awards és az ACR News Awards díjazáson neves versenytársak elől az Air Conditioning Product Of The Year 2016 kategóriában elhozta a legmagasabb kitüntetést.

Az elmúlt években a klímaberendezésekkel szemben támasztott követelmények nagymértékben növekedtek. A modern kényelem ma együtt kell, hogy járjon a csökkentett energia- és karbantartási költségekkel, a nagyfokú rendszerrugalmassággal valamint az egyszerű alkalmazhatósággal.

Ezekre a követelményekre az SMMS-e megfelelő választ kínál. A rendszer kiemelkedő kompozíciója az innovációnak, a tapasztalatnak, a már megszerzett tudásnak és az új technológiáknak. A Toshiba vállalat a szakmában vezető terméket hozott létre, amely a piacnak kiemelkedően hatékony megoldásokat kínál, egyidejűleg a végfelhasználónak maximális kényelmet garantál.

A befektetés megtérült, hiszen a Toshiba SMMS-e VRF rendszer elnyerte az év klímaterméke díjat a 2016. évi National ACR és ACR News Díjátadón.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2016/7-8-as számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!