Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2016

Tóth Attila

Galletti modulos szerkezetű, hatékony hűtők és hőszivattyúk

Tóth Attila

okleveles gépészmérnök, Galletti termékfelelős
Columbus Cégcsoport

Az új V-IPER sorozat „A” energiaosztályú, EUROVENT minősítésű folyadékhűtő és hőszivattyú berendezésekből áll. A készülék tömöríti magában az összes eddigi Galletti „know-how”-t és technológiát a maximális hatékonyság érdekében. A kondenzátornál a V-alakú elrendezés nagy hőcserélő felületet biztosít csökkentett helyigénnyel. Teljesen különálló két tervezési folyamat eredményeként valósult meg a csak hűtős és a hőszivattyús berendezés kialakítása.

 

A csak hűtő kivitel microchannel technológiás kondenzátorral felszerelt, aminek révén 40%-kal csökkent a hűtőközeg-töltet, így biztosítva a kisebb környezetkárosító hatást. 

 

A kettős felületvédelem, ami epoxigyantás, illetve anti-UV réteget jelent, garantálja az optimális védelmet még a zord időjárási körülmények között is. 2400 órás sós páratesztnek is igazoltan ellenállt a készülék (SWAAT teszt).

A hőszivattyús készülék-sorozat hőcserélője speciális kiosztású rézcső, alumínium lamellázattal, ami növeli a hőcserélő hatékonyságot és egynegyedére csökkenti a leolvasztást téli hőszivattyús működéskor.

 

További részletek lapunk 2016/6-os számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!