Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2016

Daikin Hungary Kft.

Hőszivattyú és hőlégballon?

Daikin Hungary Kft.


A Daikin Hungary Kft. új hőszivattyús promóciót indított még az ősszel: elindította Facebook közösségét, és egy különleges, hőlégballonos utat kínáló épületgépész akcióval rukkolt elő. A pályázóknak 5 olyan épületgépészeti tervet, kapcsolási rajzot kell feltölteniük a

www.daikin.hu/althermatervek 

oldalra, amelyek 2015. november 3. és 2016. március 31. között készültek vagy készülnek, és a Daikin Altherma valamelyik hőszivattyús rendszerére épülnek. A 2016. március 31-ig tartó játék fődíja 5 db törökországi utazás hőlégballonos túrával Kappadókia felett. A beérkezett pályamunkák összetettségét, volumenét, szakmai kihívásait mérlegelve 2016. április 15-ig dönt majd a Daikin szakmai zsűrije az 5 díjazott tervező személyéről.

Az akció tükrözi, hogy dinamikusan nő az érdeklődés a világban a hőszivattyúk iránt, és egyre több szakember számol itthon is az elmúlt években még hatékonyabbá váló technológiával. A hőszivattyú megújuló technológiára épülő, modern épületgépészeti megoldás, amellyel fűtést, használati meleg vizet és klimatizálást egyszerre lehet biztosítani. Új ház építésekor, és felújításkor egyaránt alkalmazhatók a különböző típusok. A hőszivattyú akár napkollektorral is kombinálható, és megkönnyíti a belsőépítészek munkáját is felületfűtésre épülő, kémény nélküli megoldásaival. Egy megfelelően kiválasztott berendezés ráadásul akár 35% megtakarítást tesz lehetővé használójának a kondenzációs gázkazánokhoz képest.

További információ:
www.daikin.hu/althermatervek
https://www.facebook.com/Daikin-Magyarorsz%C3%A1g-830907887030068/

 

További részletek lapunk 2016/1-2-es számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!