Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2013

2013 10. szám

Hozzászólások

Kivitelezés alatt az új Fradi-stadion

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

ENSI Kft.

Kivitelezés alatt az új Fradi-stadion

ENSI Kft.


Az FTC új labdarúgó stadionjának építése kiemelt állami beruházásként valósul meg. 2013 márciusa óta tart az építkezés. A munkálatok a régi Albert stadion elbontásával kezdődtek, amelynek sok elemét felhasználták az új építéséhez, így az tovább él az új arénában.

A Fradi-stadion Európa egyik legkorszerűbb futball fellegvára lesz,multifunkciós fejépülettel, fedett lelátókkal, amelyek 22 800 néző befogadására lesznek alkalmasak.

A labdarúgómeccsek mellett a nagy tömegeketmegmozgató koncertek, konferenciák, kulturális rendezvények helyszíneként is számíthatnak majd rá a szervezők és a látogatók.

A vendégek biztonságához nagyban hozzá fog járulni a modern beléptető rendszer, amely szigorú, következetes és biztonságos lesz, külön bejáraton engedik majd be a vendégszurkolókat és a hazaiakat. Utóbbiakat több kapun is, így lesz arra lehetőség, hogy a „kemény szurkolókat” elkerülve családdal is kilátogassunk. A FTC előző otthona – az Albert Flórián Stadion – 1974-ben nyitotta meg kapuit, és 2013 áprilisában zárt be.

Az új stadion gépészeti kivitelezője az ENSI Kft.Akét legilletékesebb munkatársuknak, Minier Botond projektvezetőnek és Kulcsár Tamás építésvezetőnek tettük fel kérdéseinket.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!