Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2013

2013 10. szám

Hozzászólások

A PANASONIC ÚJ MF2-es 3 vezetékes hővisszanyerős ECOi VRF rendszere egyidejű hűtésre és fűtésre

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Branch Office

A PANASONIC ÚJ MF2-es 3 vezetékes hővisszanyerős ECOi VRF rendszere egyidejű hűtésre és fűtésre

Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Branch Office


A Panasonic új MF2-es 3 vezetékes rendszerét az energiatakarékossági és energiahatékony üzemeltetési szempontok figyelembevételével tervezték meg. A széles körű kültéri és beltéri egység választéknak köszönhetően a berendezések ideálismegoldást nyújtanak közepes és nagy épületek fűtési és hűtési igényeinek a kielégítésére.

Az új 3 vezetékes rendszer az egyik legfejlettebb VRF rendszer, ami jelenleg elérhető a klímatechnikai piacon. Nemcsak az energiahatékonyság emelkedésének köszönheti ezt, hanem annak is, hogy a szerelési, beüzemelési és karbantartási műveletek is egyszerűsödtek, ami legalább annyira fontos, mint a hatékonysági mutatók.

A termékpalettán található öt darab, különböző teljesítményű kültéri egység (22 – 45 kW) egységes méretű házban kerül szállításra, ezzel egyszerűbbé válik a készülékek elhelyezése a telepítés helyszínén. Ezen felül a kültéri egységek és a kültéri csoportok légszállításának az optimalizálásával további energia-megtakarítást értek el, aminek eredménye a készülék energiahatékonyságának a növekedése lett.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!