Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Branch Office

Új PANASONIC hőszivattyúk

Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Branch Office


A növekvő gázárakkal szembeni kiszolgáltatottság mérséklését és a széndioxid-kibocsátás csökkentését szolgálják a Panasonic továbbfejlesztett „T-CAP” és alacsony energiaigényű házakhoz fejlesztett hőszivattyúi.

A Panasonic nem kevesebb, mint öt különböző technológiai eljárást szabadalmaztatott legújabb Aquarea (t-cap) levegő-víz hőszivattyúinak forgalomba hozatala előtt.

A gázár nemzetközi piaci árhoz történő közelítése és a fokozatosan leépülő gázár támogatás miatt Magyarországon is egyre több ember kényszerül arra, hogy alternatív módszereket keressen otthona fűtésére-hűtésére. A megújuló energiát hasznosító berendezések csökkenő árai, a berendezések javuló hatékonysági mutatói, valamint a kedvezményes villamosáram- tarifák (Geotarifa, H tarifa), amelyek a hőszivatytyúk beépítése esetén igényelhetők, együttesen lerövidítik az újonnan telepített rendszerek megtérülési idejét. Továbbá egyre kevésbé elhanyagolható, és egyre több ember számára megfontolandó szempont az is, hogy a hőszivattyúval üzemeltetett fűtési rendszereknek nincsen helyi széndioxid-kibocsátásuk.

Hazánkban a háztartások fűtési és használati melegvíz előállítási költségei adják az energiafogyasztás döntő részét, és ennek az energiának a megtermelésekor keletkező széndioxid-kibocsátás is számottevő. A hőszivattyúk ezért amellett, hogy jelentős költségmegtakarítást eredményezhetnek, hozzájárulhatnak az üvegházhatás, a környezetterhelés csökkentéséhez is.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!