Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

Robert Bosch Kft. Termotechnika üzletág

Buderus Logano plus GB 212 kondenzációs állókazán – Az új generáció

Robert Bosch Kft. Termotechnika üzletág


A Logano plus GB212 a Buderus kondenzációs állókazánjainak legújabb generációját képviseli. Kifejezetten lakossági területre, családi házak fűtésére tervezett berendezés, a legendás G124 és G134 családok méltó utódja.

Bár a kazán felépítése és technikája alapvetően különbözik ezektől a korábbi készülékektől, a rokonság mégis felfedezhető: készülékcsere esetén a 21xx szabályozón kívül szinte minden felhasználható a régi rendszerből: a hidraulika, a fekvő vagy álló tároló, és a szivattyúegységek, ha vannak.

A kazán a mai kor követelményeit elégíti ki. Széles modulációs tartományával képes alkalmazkodni a pillanatnyi hőigényhez. Kondenzációs készülék, amely lehetővé teszi a tüzelőanyag energiájának maximális kihasználását. Az EMS szabályozórendszer minden tipikus, családi házaknál szokásos igényt kezelni tud: három kevert és egy közvetlenül kapcsolt fűtési kör, HMV termelés és cirkuláció, napkollektoros melegvíz készítés, intelligens együttműködés egy szilárdtüzelésű kazánnal. Ez általában bőven több mint elég egy átlagos család számára.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!