Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

Csengeri László

Komplett tűzvédelmi felügyeleti rendszer

Csengeri László


TROX Austria GmbH Magyarországi Fióktelep

A levegővel való foglalatosság a TROX számára mást jelent, mint bármely más cégnek a világon. Igényes partnereinkkel szoros együttműködésben fejlesztjük termékeinket, melynek köszönhetően a TROX mindig a legszélesebb palettával rendelkezik, és folyamatosan követi a piac igényeit.

Tisztelt partnereink, a hazai gépész szakma jól ismeri és megelégedettséggel alkalmazza a TROX tűzvédelmi-, illetve füstgázvezérlő csappantyúit, amelyeket egy korábbi cikkünkben részletesen bemutattunk. Ezúttal a tűzvédelmi csappantyúk vezérlését és felügyeletét ellátó modern BUS-rendszert szeretném a tisztelt olvasókkal megismertetni.

A tűzvédelem területén a TROX úttörő tevékenységet folytatott és folytat jelenleg is. A németországi gyártóbázison az elmúlt évben felépített tűzvédelmi labor célja, hogy folyamatos fejlesztés mellett a legnagyobb tűzvédelmi biztonságot nyújtó termékek kerülhessenek az épületekbe, ahol lakunk, dolgozunk, amindennapi életünket éljük.Akiválóminőségű TROX tűzvédelmi lezáró szerkezetek gondoskodnak a tűz továbbterjedésének megakadályozásáról, de fontos tényező a tűzvédelemkérdésében az is, hogy a rendszermegfelelő időben értesüljön a tűz keletkezéséről, illetve kerüljön sor a tűzvédelmi elemek karbantartására, ellenőrzésére. Az időben történő beavatkozás életeket menthet meg.

A hagyományosan alkalmazott tűzvédelmi rendszerek különböző gyártók által szállított és különböző cégek által beépített, sok esetben egymással nehézkesen kommunikáló komponensek és vezetékek dzsungelét jelentheti. A TROX kereste a megfelelő tiszta megoldást, ahol a tűzvédelem egy kézben összpontosul és ezt az AS-I NETCOM rendszerben valósította meg.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!