Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2010

Tamási Tibor

Luflo Osztóblokk – Az egyszerű megoldás fűtés korszerűsítéshez!

Tamási Tibor


Luflo Kft.

Elindult a fűtések korszerűsítésének ideje. Most, hogy már nem kell fűteni, viszont a tél fűtésszámlái miatt csökkentenünk kell a nyaralás költségvetéséből, elgondolkozunk azon, hogyan lehetne az egyre növekvő energiaköltségeket csökkenteni.

Egy szakember a korszerű megoldások tárházát tudja felvázolni, aminek kialakítása után ténylegesen csökken a megrendelő fűtésszámlája. Egy megoldást én is kínálok a szerelőknek és rajtuk keresztül a munkájukat megrendelő (a fűtési számlát majd fizető) laikusnak is!

Megoldásunk lényege: ahhoz járulunk új termékeinkkel hozzá, hogy minél inkább külön, és hatékonyan szabályozható legyen egy építmény (több terű, több szintű) fűtése. Önmagában a megfelelő szabályozás biztosítása máris lehetővé teszi, hogy pont annyira, pont ott és pont akkor fűtsünk, ahogyan azt mi magunk szeretnénk, és ezzel már legalább 20%-kal kevesebb energiát használunk el, mintha szabályozatlanul fűtenénk.

További költségmegtakarítást is lehetővé tettük a termékeinkkel, a fűtési rendszer kivitelezési költségein keresztül. Termékeink bekerülési és beszerelési költsége töredéke a hasonló tervezések eddigi kivitelezési lehetőségeinek.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!