Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2010

Purus Ventus Kft.

Bemutatjuk a KOVER UV levegőfertőtlenítő rendszert

Purus Ventus Kft.


Napjainkban a levegő szennyezettsége egyre nagyobb méreteket ölt a világban. Rengeteg ember számára vált szükségessé a belélegzett levegő tisztítása és minőségének javítása. Korunk népbetegsége az allergia is egyre szélesebb rétegeket érint hazánkban is. A Purus Ventus Kft. forgalmazásában megjelent levegőfertőtlenítő termékcsalád ezekre a problémákra kínál hatékony megoldást.

Az UV levegőfertőtlenítők fő felhasználási területei: középületekben, irodaházakban, otthonokban, irodákban, légkondicionált helyiségekben, kórházakban, műtőkben, orvosi helyiségekben, fogorvosi laboratóriumokban, fogorvosi rendelőkben, állatorvosi rendelőkben, gyógyszeriparban, tenyésztőtelepeken, élelmiszeriparban, élelmiszer laboratóriumokban, hűtőkamrákban, szépségszalonokban.

Az ultraibolya sugárzást 200-280 nm közötti rövidhullámoszszon (UV-C) már régóta széleskörűen alkalmazzák baktériumok, gombák és vírusok ellen.

Az UV-C sugárzás alkalmazására korábban kórházakban, a gyógyszeripari-, élelmiszeripari intézetekben volt példa, ahol a felszerelt lámpák a tetőhöz közeli levegőrétegbe sugároztak, e technológiával azonban a technikai okok és az eljárás magas kockázata miatt igen alacsony hatékonyságot értek el.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!