Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2019

TOSHIBA AIR-COND

A Toshiba bemutatja az új SEIYA légkondicionáló rendszert

TOSHIBA AIR-COND


A Toshiba új frekvenciaváltó és kompresszor technológiáját valamint az R32 hűtőközeget alkalmazó SEIYA egy költséghatékony és csendes megoldás, amely A++ teljesítményt és komfortot biztosít egész évben.

A SEIYA beltéri egységek 7 méretben, hűtési üzemmódban 1,5 – 6,5 kW, fűtési üzemmódban pedig 2,0 – 7,0 kW közötti teljesítményben kaphatók – Copyright Toshiba Carrier Corporation.

A kereskedelmi és lakóépületek nagy hatékonyságú és magas teljesítményű légkondicionálójának piacvezetője, a Toshiba bemutatta új generációs SEIYA lakossági légkondicionáló rendszerét. A japánul „csendes éjszakát” jelentő SEIYA egy új, a Toshiba által kifejlesztett inverter és kompresszor technológiát használ, így vonzó áron kiváló teljesítményt és megbízható komfortot biztosít mindenkinek. A vibrációt és a zajt minimalizáló SEIYA energiahatékony A++ hűtési és A+ fűtési teljesítményt garantál, R32 hűtőközeggel töltött, amelynek alacsony a globális felmelegedési potenciálja.

 

Innovatív inverter technológia

A Toshiba által kifejlesztett innovatív forgódugattyús kompresszor technológia a kiváló teljesítményt a magas megbízhatósággal ötvözi. Az állandó hőmérséklet biztosítása érdekében az ingadozások minimalizálásával a technológia növeli a hatékonyságot és ezzel párhuzamosan csökkenti a kísérőzajok mértékét. A Toshiba frekvenciaváltós technológiája a SEIYA rendszerben lehetővé teszi a fűtési és hűtési kapacitás szabályozását, a kompresszor sebességének az aktuális szükséglethez igazításával.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2019/4-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!