Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2019

Rébay Lajos

Tanulságos életpályák – Detre Szabolcs

Rébay Lajos

épületgépész, felelős műszaki vezető
RÉBAY Mérnökiroda Bt.

Különleges az interjú, mert különleges az alanya. Mindig tiszteletre méltó, ha valaki több területen tud magas szinten teljesíteni. Legyen az a szakmája mellett a sport (lásd Marosi József  interjúját is),  szakmai közéleti munka, valamely művészet, a vallási élet, vagy szociális tevékenység. Nagy eltökéltségre, hivatástudatra és tehetségre van szükség a kiemelkedő eredményhez. Ez valamilyen területen mindenkinek megadatik, a baj az, hogy sokan nem találják meg valódi tehetségüket, és ezért nem hasznosíthatják. Egyik nagy felelősségünk közösségünk felé éppen ebben fejeződik ki.

Tanulságos és megszívlelendő az életpályája.

Köszönöm az interjút.

Rébay Lajos

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2019/3-as számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

 


 

Kérjük kedves olvasóinkat, hogy küldjék meg a rebaybt@yahoo.com címre azon kollégák nevét (név, e.cím, telefon), akiket tanulságos életpályájuk miatt interjúra javasolnak. Rébay Lajos fogja velük a kapcsolatot felvenni (telefonszáma: 06-20/931-6600). Interjúkat lapunkban rendszeresen közlünk, honlapunkon megtalálhatók.

Szerk.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!