Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2017

Grundfos South East Europe Kft.

Grundfos szennyvízátemelő berendezések

Grundfos South East Europe Kft.


A Grundfos MULTILIFT kompakt átemelő berendezések az épületek csatornaszint alatt keletkező szennyvizének és szennyezett vizének átemelésére szolgálnak – családi házaktól egészen a bevásárlóközpontokig. A legtöbb kivitel előre szerelt egységként kerül forgalomba, ami gyors és költséghatékony telepítést és üzembehelyezést tesz lehetővé.

Üzemeltetési szempontból a gravitációs szennyvízelvezetés a legköltséghatékonyabb. Ahol ez nem megoldható, ott a MULTILIFT berendezések alkalmazása a megoldás, így elkerülhetőek a felesleges földmunkák, a kültéri átemelő aknák építése, az ehhez kapcsolódó kábelezési és villanyszerelési munkálatok.

A Grundfos MULTILIFT átemelők a telepítésre kész, kompletten bekábelezett és vezérléssel felszerelt kivitelnek köszönhetően problémamentes beépítést, teljesen automatikus és alacsony zajszintű szennyvízelvezetést biztosítanak.  A kompakt kialakításnak köszönhetően az átemelő telepek 0,25-2,0 m3 közötti alapterületen képesek akár 100 m3/h teljesítményre is.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2017/3-as számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont csak havonta egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!