Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

2012 7-8. szám

Hozzászólások

Levegő-víz rendszerek – alkalmazás – szinte – minden területen

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

Csengeri László

Levegő-víz rendszerek – alkalmazás – szinte – minden területen

Csengeri László


TROX Austria GmbH Magyarországi Fióktelep

A tiszta levegővel való „foglalatosság” a TROX cég számára mást jelent, mint a többi vállalat számára. A világ minden részén igényes vevőink segítségével vívtuk ki, hogy a szellőzéshez, klimatizáláshoz szükséges komponensek gyártása terén vezető szerephez jutottunk. Az intenzív kutatás és fejlesztés segítségével vezető pozíciónkat tovább erősítjük.

Korábbi cikksorozatunkban a TROX által fejlesztett levegővíz rendszereket (klímagerendákat) részletesen bemutattuk. Jelen cikkünkben – a nagy nyári melegben mintegy ötletadóként – szeretnénk néhány megvalósult munkánkat bemutatni, hogy ezzel megmutassuk, esztétikus megjelenésű klímagerendáink alkalmazása építőmódon hozzájárulhat a belső tér kialakításához.

Belsőépítészek előszeretettel alkalmazzák a klímagerendákat irodákban, mert éppen ezeken a helyen a leginkább használhatók ki a klímagerendák nyújtotta előnyök, mindamellett az irodai belső tér kialakításában nagyfokú szabadságot biztosítanak.

Az irodákban a folyamatos üzemű számítógépek, faxok, fénymásolók valamint a napsugárzás okozta hőterhelés – főleg a nagy üvegfelülettel rendelkező épületeknél – nagy belső hőfejlődést idéz elő. Klímagerendák alkalmazásával épp ezt a hőfejlődést lehet modern, komfortos módon kezelni.

Irodákban, tárgyalókban, állandó vagy szakaszos üzemű helyeken a klímagerendák kiváló megoldást képviselnek.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!