Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2016

Toma Family Mobil Kft.

Infrafűtés – a modern kor technológiája

Toma Family Mobil Kft.


A fűtési rendszerek rengeteget fejlődtek az elmúlt évszázadok során, az ezredforduló óta pedig teljes mértékben átalakult a modern fűtés világa. Egyre inkább közkedveltté vált az utóbbi időszakban az infravörös sugarakon alapuló fűtés, mivel komfortos, gazdaságos, hatékony, környezetbarát, és nem utolsó sorban jó hatással van az egészségre.

Alapját az infravörös sugárzás adja, amely a napfényben is megtalálható. A hagyományos módszerekkel ellentétben közvetlenül a tárgyakat és a helyiségben tartózkodókat melegíti fel, vagyis nem a levegő látja el meleggel a tárgyakat, hanem éppen fordítva. Ebben rejlik hatékonyságának a titka.

http://futofolia.hu/infrafutes/

 

Harmadik generációs intelligens fűtőfólia

2015 leglényegesebb újítása a harmadik generációs intelligens fűtőfólia. A megnövekedett piaci igényeket elégíti ki ez az új felfedezés, amely a korábbi típusokhoz képest még modernebb és gazdaságosabb működést eredményezett.

A Toma Family Mobil Kft. már a fűtőfilmek harmadik generációját kínálja ügyfelei számára. Az újításoknak köszönhetően sikerült kiküszöbölni az infrafűtés gyermekbetegségeiből adódó hibákat. Az új típusú fűtőfólia önszabályozó képességének hála többé nem kerülhet elő a túlfűtés, így légrést sem kell hagyni a bútorok és a fűtőfelület között.

A terméket különleges technológiával és speciális anyagok felhasználásával alakították ki, ezért gazdaságosabban, kisebb energiafelhasználással működhet, mint korábbi más fűtőfóliák.

Legfontosabb tulajdonsága az önszabályozás. A korábbi termékeknél padlófűtés esetén 4-5 cm légrést kellett hagyni a padló és a bútorok között (ennek hiányában magas hőmérséklet keletkezik, ami a padló és berendezési tárgyak rövidebb élettartamához vezet). A harmadik generáció esetén erre nincs szükség.    

http://futofolia.hu/harmadik-generacios-futofilm/

 

Sokoldalúan hasznosítható technológia

Padló-, illetve fal- vagy mennyezetfűtésként is használható, de kiegészítő fűtésre, sőt akár kültéren is alkalmazható. A rendszer kialakítása egyszerű, gyors és gazdaságos, nagy előnye még, hogy bármilyen burkolattal használható. Beépíthető a falba, az álmennyezet fölé vagy a padlóba. Előnyeit kihasználva szabadon átrendezhető a helyiségek bútorzata is, ezzel helyet nyerve, a fűtőtesteket mellőzve. Egyenletes fűtés, természetes hőérzet és megfelelő hőmérséklet jellemzi a rendszert, ezzel növelve otthona kényelmét. Arról nem is beszélve, hogy néhány perc alatt felmelegíti a helyiséget, a bekapcsolás után ugyanis rögtön érezni a meleget.

 

A padlófűtés megújítása a fűtőfólia segítségével

Egyenletesebb hőeloszlást biztosít, kisebb a különbség a padló szintjének hőmérséklete és a magasabb levegő között. Az infrasugárzásnak hála takarékosabb, hatékonyabb és az emberi szervezetre jótékony, antibakteriális hatással is rendelkezik. További előnye, hogy nem fűti túl a padlót és a port sem kavarja fel.

 

További részletek lapunk 2016/5-ös számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!