Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2016

TOSHIBA AIR-COND

Innovatív megoldások nyomában

TOSHIBA AIR-COND


A Toshiba klímaberendezések világszerte hatékonyságukról, valamint magas minőségükről ismertek és a legjobb berendezések közé tartoznak. Aki különlegeset keres, az a Toshibát választja. Nemcsak az első osztályú termékminőség, hanem a tökéletesen kiépített Toshiba hálózat miatt is. Ön is osztja a véleményt, hogy a csúcsminőségű termék mellett az értékesítés előtti és utáni szolgáltatásnak is stimmelnie kell?

A nagyon sikeres 2015-ös év után az új klímaszezon itt van a nyakunkon. A Toshiba a 2016. évet új termékekkel, komplett megoldásokkal és pedánsan pontos előkészületekkel kezdi.

 

MIRAI a jövő

A „Classic” sorozat új szóló inverteres készüléke stílusos, hatékony, halk és környezetbarát – ezek mind olyan jellemzők, amelyek mélyen kötődnek az új Toshiba szóló split klíma- berendezés nevéhez: a MIRAI szó japánul jövőt jelent.

Az új MIRAI az ügyfelek igényeinek megfelelően került kifejlesztésre. Műszaki rafinériái és intelligens funkciói képezik a készülék által nyújtott klímaélmény alapját. 

Hamarosan érkezik az új Classic Inverter „MIRAI” 2,5 / 3,1 / 4,4 kW teljesítményekben, R410A és R32 hűtőközeggel!

 

A beltéri egység nagyon modern, karcsú külsővel és különösen magas minőségű panelfelülettel jelentkezik. A lekerekített élek miatt a modellek még karcsúbbnak tűnnek, a fehér LED-ek elegánsan visszafogottak. Az új MIRAI belsejében egy továbbfejlesztett hőcserélő található speciális, elpiszkolódás ellen védő bevonattal, egy nagyobb átmérőjű ventilátor a jobb légszállítás és a halkabb működés érdekében, valamint egy „made in Japan“ minőségű kompresszor a kültéri egységben.

Az összes többi Toshiba termékhez hasonlóan a MIRAI is hatékony energiafelhasználású berendezés. A+ energiaosztályú készülék, amely hűtő és fűtő üzemmódban is magas energiaköltség megtakarítást garantál.

 

R32 hűtőközeggel még környezetkímélőbb

A Toshiba vállalat nagyon komolyan veszi a környezet iránti felelősségét, ezért lépésekben már most kezd átállni az R32 hűtőközegre, amelynek az R410A hűtőközeggel szemben az a nagy előnye, hogy jóval kisebb az üvegházhatást keltő befolyása. Mindemellett az R32 nagy energiahatékonyságú és a készülékek ebből a hűtőközegből kevesebbet igényelnek. A Toshiba a MIRAI szériát júniustól R32 hűtőközeggel is piacra dobja, hogy a forró napokon még környezetkímélőbb legyen a klimatizálás.

 

Új kulcstechnológiák a Toshiba VRF rendszerekhez

A nagyobb teljesítménytartományban már októberben bemutatták az SMMS-e rendszert, amivel a Toshiba Nagy-Britanniában „National ACR and Heat Pump Awards“ díjat nyert. 

Az SMMS-e egy számos komponensből és technológiából álló kompozíció, amelyeket – önmagukban is – optimalizáltak és összességükben egy új, iránymutató terméket alkotnak. A kulcstechnológiák számos szempontból maximalizálják a készülék teljesítményét, amelynek köszönhetően a termék műszakilag egy igazi csemege.

A legizgalmasabb újításokhoz tartozik az új, Toshiba által kifejlesztett kompresszor technológia leválasztó tolattyúval, amely csökkenti a nyomásveszteséget, így hozzájárulva a nagyobb kompresszorteljesítményhez. A speciális „gyémántszerű szénbevonat” garantálja a legjobb üzemelést, minimális mechanikus kopás mellett. A megnövelt sűrítési volumen is hozzájárul a teljesítmény emelkedéséhez.

 

További részletek lapunk 2016/5-ös számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!