Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2013

Németh Csaba

MULTI-BOX - Új időszámítás a süllyesztett fürdőszobai rendszereknél

Németh Csaba

műszaki igazgató
Teka Magyarország Zrt.

Elegáns megoldás, ha a fürdőszobában olyan fal alatti rendszer van kiépítve, ahol csak a kezelőelemek vannak a falon kívül. Kevesebb a tisztítandó felület, nagyobb a hely a felhasználónak és vandálbiztos a megoldás. E rendszer kiépítése az előre megtervezett csőrendszerrel és könnyen szerelhető magas minőségű zárt egységgel lehetséges, ami magában foglalja a csaptelep házat.

A MOFÉM Zrt. receptajánlata a következő: vegyen egy fal alatti MULTI-BOX egységet, építse be a falsík alá. Csatlakoztassa rá a hideg–meleg hálózati vizet és a zuhany- vagy kádtöltő kimeneti csőrendszert, ledugózva a végét. Helyezze nyomás alá a rendszert. Várjon, amíg elkészül a végleges burkolt felület. Válassza ki a falon kívüli kerámiás egységet és a kiegészítőket. Szerelje be a MULTI-BOX-ba és a fali csatlakozóba.

Mi is a MULTI-BOX? Egy falsík alatti csatlakozási felület a kerámiás vagy akár más rendszerű (termosztátos, elektromos) csaptelepekhez, tehát elég kiválasztani a falon kívüli egységet akkor, amikor már elkészült a burkolás, és ha egy másik típusú csaptelepet szeretnénk, akkor csak a falon kívüli egységet kell megvásárolni és kicserélni.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!