Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2011

Jeckel János

ISODYN rendszerű tárolós kondenzációs fali gázkazánok

Jeckel János


Vaillant Saunier Duval Kft.

A Saunier Duval cég 2000-ben jelent meg a magyar piacon a világszabadalommal védett ISODYN rendszerű tárolós fali gázkazánok első változatával, majd 2008-ban piacra került a továbbfejlesztett változat, amely még nagyobb HMV komfortot és nagyobb használati értéket biztosít. Az új változat műszaki megoldásait a kondenzációs kivitelnél is alkalmazták, így született meg a kiemelt komfortot adó, energiatakarékos Isotwin Condens gázkazán család.

A Saunier Duval cég az átfolyós rendszerű és az indirekt fűtésű tárolós rendszerű melegvíz előállítás előnyeit ötvözte az ISODYN rendszerű tárolós fali kazánokban. Az átfolyós rendszer bármikor a kívánt hőmérsékletű meleg vizet adja korlátlan ideig, de csak a kazán teljesítményének megfelelő menynyiségben. A tárolós megoldás viszont nagyobb mennyiségű meleg vizet nyújt, bizonyos korlátok között.

Az ISOTWIN kazán egy világszabadalomnak, az ISODYN rendszernek köszönhetően igen gyorsan és dinamikusan – a kazán maximális teljesítményének megfelelően – állít elő melegvizet külön hőcserélővel, és azt tárolókban tárolja. Azonnali melegvíz szolgáltatást és változó dinamikus melegvíz elvételi lehetőséget biztosít. Több csapoló egyidejűleg is működhető.

Ha két fürdőszobát, vagy fürdőszobát és zuhanyozót használnak, és egyidejűleg mind a kettőben zuhanyoznak, a folyamatosan keletkező és a kazán tárolójában lévő víz mennyisége mindig elégséges. Az új ISOTWIN Condens gázkazánok kazánok 30 és 35 kW max. teljesítményt nyújtanak, rozsdamentes acél hőcserélővel és két sorba kötött, varratnélküli, rozsdamentes acél csőből és műanyag fedelekből álló tárolóval készülnek.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!