Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2013

TOSHIBA AIR-COND

Kibővült a Toshiba gyár

TOSHIBA AIR-COND


2011 októberében egy borzalmas árvíz az egész ipari parkot elpusztította. A pusztítás helyén május óta egy helyreállított és részben új építésű, klímaberendezéseket gyártó Toshiba gyár csillog, ami nagyobb, szebb és sokkal modernebb, mint a korábbi.

Ki gondolta volna? Alig néhány hónappal a 2011 októberében elszabadult, kontrollálhatatlan víztömeg pusztítása után a thaiföldi Pathumthaniban található Toshiba gyár újra megkezdhette a működését. A Toshiba Carrier Thailand Cooperation – a japán technológia óriás Toshiba és az amerikaiCarrier tulajdonában lévő vegyesvállalat – csúcsvezetői rendkívül gyors döntéseinek köszönhetően nemcsak az elárasztott részt állították helyre a legmodernebb módon, hanem rögtön meg is duplázták a gyártóterületet. 2012 májusa óta kerek 31 ezer négyzetméter területen folyik a kiemelkedően hatékony klímaberendezések gyártása és kereken 1200 ember talált munkát az épületegyüttesben.

A gyár 1989-ben történt létrejötte óta a gyártás középpontjában a „Residential”– kisebb teljesítményű otthoni – berendezések álltak, május óta azonban a thaiföldi telephely „Light Commercial” és „VRF” termékeket is gyárt.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!