Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2010

Fördős Norbert

Vaillant actoSTOR melegvíztárolók

Fördős Norbert


Vaillant Saunier Duval Kft.

A Vaillant hazai kínálata a melegvízkészítő berendezések területén 2010-ben az actoSTOR tárolócsaláddal bővült.Arétegtöltés innovatív elvét felhasználva a szegmens minden tagja kiemelkedő melegvíz komfortot, gyors regenerációs időt, valamint figyelemreméltó műszaki paramétereket nyújt. Az actoSTOR tárolók termékei két típusba sorolhatók: lakossági, illetve közületi felhasználást támogató melegvízkészítő berendezések.

Ma már a hazai gyakorlatban is általános trend, hogy a kiváló minőségű építőanyagok miatt a különböző lakóingatlanok fűtési hőszükséglete egyre kisebb, míg a használati melegvízkészítés elvárt komfortja mind magasabb szintet követel meg. Csak a nagyobb űrtartalmú, indirekt fűtésű melegvíz-tárolók elvárt műszaki paramétereinek biztosítására azonban ésszerűtlen a fűtési hőtermelő teljesítményének növelése.

A Vaillant kondenzációs fűtőkészülékei ugyan az Aqua Power Plus funkciónak köszönhetően a tárolófűtés során nagyobb teljesítmény leadására képesek, mint a névleges teljesítmény, azonban ez sem mindig ad optimális megoldást. Más a helyzet viszont a rétegtöltésű actoSTOR melegvíztárolókkal, amelyek előnyös tulajdonságai kiválóan ötvözhetők a Vaillant kondenzációs készülékeivel.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!