Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2010

Vinkler Károly

TA SCOPE: innováció, tudás, pontosság – a Tour & Andersson cég új beszabályozó mérőkomputere

Vinkler Károly

műszaki és oktatási vezető
IMI International Kft.

A Tour & Andersson cég 2009-ben, a frankfurti ISH kiállításon mutatta be új, TA SCOPE beszabályozó mérőkomputerét, amely a TA beszabályozó mérőkomputerek harmadik generációs készüléke. Az új beszabályozó mérőkomputer sorozatgyártása 2010. január elsején kezdődött, és a világon ma már több száz ilyen készülékkel végeznek hidraulikai beszabályozásokat.

A Tour & Andersson cég beszabályozó mérőkomputereinek mindhárom generációja – mind hardver, mind szoftver tekintetében – a cég saját fejlesztésében készült. A TA-CBI I. mérőkomputer a 90-es évek közkedvelt, precíz és „strapaálló” beszabályozó készüléke volt. A második generációs TA-CBI II. mérőkomputer 1998-ban jelent meg, és kétirányú PC kommunikációjával forradalmi áttörést hozott a beszabályozó mérőkomputerek világában. A CBI II. mérőkomputert 2003-ban a – szintén a második generációhoz tartozó – CMI készülék követte, amely a nyomáskülönbség-távadó és a komputeregység közötti vezeték nélküli, rádiófrekvenciás összeköttetésével hozott újdonságot.

ATASCOPE műszeregység 240 x 320 mm-es, színesLCDkijelzővel rendelkezik, amely jól látható, gyorsan értelmezhető szöveges és grafikus információkat jelenítmeg. A készülék billentyűinek elhelyezkedése, sorrendje és funkciói megegyeznek a mobil telefonoknál használt megoldásokkal. A készülék ütésállósága és IP 64-es védettsége nehéz helyszíni körülmények között is pontos és megbízható működést biztosít.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!