Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2010

Nyitrai Gábor

Szerelés Tectite Advance horganyzott acél gyorscsatlakozós idomokkal

Nyitrai Gábor

mérnök üzletkötő
Yorkshire Fittings Gyártó Kft.

Mindenki tisztában van vele, hogy a minőségi munkavégzést leginkább hátráltató tényező az idő. Rohanó napjainkban hajlamosak vagyunk a legvégsőkig elmenni annak érdekében, hogy az elvárt határidőt betartsuk. Tesszük ezt nemcsak azért, hogy a megbízónk igényét kielégítsük és a szerződésben foglalt kötbért elkerüljük, hanem azért is, hogy a következő munkát is mi kapjuk meg, ne halássza el senki az orrunk elől. Manapság örülni kell minden megkeresésnek!

Jól tudjuk ezt mi is, és gyártóként igyekszünk a szerelés minden területén olyan termékeket készíteni, amelyek a magas minőségű munkát megtartva csökkentik le a szerelés idejét, akár az eddig szükséges időráfordítás töredékére. Új kötéstechnikát alkalmazunk egy olyan anyagú csőnél is, amelynek megmunkálása korábban jóval tovább tartott (menetvágás, hegesztés). Manapság a préstechnológia elterjedésével egyre inkább előtérbe kerülnek a vékonyfalú (1,2 mm – 2 mm falvastagság), kívül horganyzott ötvözetlen acélcsövek (DIN 2394/NEN 1982), amelyek felhasználása rohamosan nő.

Ezekhez a csövekhez jól illeszkedik a Pegler Yorkshire egyik újdonsága, a Tectite Advance „push-fit” rendszer, ami felhasználásában szinte megegyezik a szénacél présfittingekkel.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!