Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2013

AXYY-Advisory Kft.

Jobb, ha az áramszolgáltató fizet nekünk

AXYY-Advisory Kft.


Képzeljük el, hogy nem nekünk küld számlát az áramszolgáltató, hanem mi kérjük, hogy fizessenek a villamos energiáért, mert ha nem… Bár kicsit túlzás, de a feltevés azon része, hogy a szolgáltató fizet nekünk az áramért, cseppet sem álom.

Az atomreaktor kísérletektől azért óvnánk mindenkit, viszont a napenergia mindenhol rendelkezésünkre áll, amelyből a felesleget tényleg megvásárolják az áramszolgáltatók. Kezdjük az alapoknál, hiszen manapság a környezet védelme miatt is a természetes energia kerül előtérbe, így folyamatosan jelennek meg pályázatok, amelyek révén sokkal olcsóbban, vagy akár ingyen is hozzájuthatunk a nap energiáját hasznosító berendezésekhez.

Természetesen az sem hátrány, ha valaki inkább csak magára gondol, és a saját pénztárcáját szeretné megkímélni.

Varga Ákos, az AXYY-Advisori Kft. cégvezetője a következőket mondja a spórolások lehetőségeiről.
- Sokféle módja van a számláink csökkentésének, amelyek közül cégünk a napkollektor, napelem és hőszivattyú forgalmazásával és teljes kivitelezésével foglalkozik. Sokan összekeverik a napkollektort és a napelemet. A napkollektor, napenergia felhasználásával közvetlenül állít elő fűtésre, vízmelegítésre használható hőenergiát. A napelem segítségével pedig áramot tudunk nyerni.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!