Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2020

Sikeres volt a Pollack Expó 2020

Február 27-28-án ismét Pécsett találkoztunk a Pollack Expó keretei között. A rendezvényről kérdeztük Baumann Mihály tanszékvezetőt. 

Első kérdésünk az volt, hogy miként értékeli az idei rendezvényt? Baumann Mihály válaszában kifejtette, hogy igazán sikeresnek értékeli a 2020-as Pollack Expót. Ez a számok szempontjából is igaz, hiszen 136 kiállító vett részt és közel 100 előadás hangzott el. Ebben a formában 14. éve szervezik meg az expót, ami önmagában is komoly siker. Sőt idén – az építőipar és a gazdasági élet fellendülésének köszönhetően jó pár új kiállító is bizalmat szavazott a rendezvénynek. A legnagyobb sikert – és szerencsét azonban abban látja, hogy sikerült megrendezni ezt a szakmai börzét a koronavírus magyarországi megjelenése előtt. 

A sikerhez jelentős mértékben hozzájárult a Baranya Megyei Mérnöki Kamarával kialakított komoly együttműködés. Az idei rendezvény 4 szakmai tagozat kötelező oktatásának volt a helyszíne. A továbbképzésen résztvevő több mint 500 mérnök kolléga jelentősen növelte a rendezvény látogatottságát. 

 

A részletes interjú az ingyenesen letölthető lapszámban olvasható. 

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!