Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

Dr. Barna Lajos PhD

Uponor oktatóközpont nyílt

Dr. Barna Lajos PhD

főszerkesztő
Magyar Épületgépészet

Abból az alkalomból kerestem fel Pölcz Csaba ügyvezető igazgatót, hogy az Uponor Épületgépészeti Kft. új irodába költözött a IV. kerület Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b. szám alá. Mint ismeretes, az Uponor többmint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzófűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is.

Az irodába belépve rögtön feltűnt a tágas, impozáns bemutatótér és előadóterem, mely szinte uralta a teret. Ha valaki nem ismeri, hogy milyen minőséget képvisel az Uponor, minden kétsége eloszlik az új oktatóbázis láttán.

Pölcz Csaba mintegy egy évvel ezelőtt vette át a cég irányítását. Kérdésemre elmondta, hogy korábban a magyarországi központ több ország képviselete volt, mára ez már csak Magyarországra korlátozódik, ezért szükségessé vált a cég átszervezése, a szervezet újjáépítése, karcsúbbá tétele. Az elmúlt időszakban a kiegészítő feladatokat, a könyvelést és a logisztikát kiszervezték, csak az értékesítés, mint fő feladat maradt cégen belül. Az értékesítést Kiss Péter, jövőbeni értékesítési vezető fogja össze, aki a területi üzletkötőkkel, Jónás Zoltánnal és Benis Attilával dolgozik együtt. Erősödött a mérnöki tanácsadás, a műszaki ügyfélszolgálat, aminek Kovács Zoltán a felelőse. Az ajánlatok kidolgozásán, a rendszerszintű tanácsadáson túl a cél a tervezői munka támogatása, bonyolultabb esetekben akár a speciális méretezések segítése is. Gyors és hatékony a szakma támogatása: az ajánlatkérések 85%-át 8 munkaórán belül megválaszolják. Az új iroda könnyebb kapcsolatteremtést tesz lehetővé szerelőkkel és tervezőkkel egyaránt, a termékek közelében egyszerűbb lesz foglalkozni az ügyfelekkel.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!