Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

Dr. Barna Lajos PhD

Sikeres Kéménykonferencia Kecskeméten

Dr. Barna Lajos PhD

főszerkesztő
Magyar Épületgépészet

A Kéményjobbítók Országos Szövetsége (KÉOSZ), az Első Magyar Kéményszövetség Közhasznú Egyesület (EMKÉSZ), a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata és a Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara közösen rendezte meg idén a VII. Országos Kéménykonferenciát, a korábbiakhoz hasonlóan most is külföldi előadók részvételével. A konferenciát a Magyar Építész Kamara is támogatta.

A konferencia ezúttal a kéményseprő szakmai szövetségek egységes támogatásával valósult meg, hiszen a Szervező Bizottságba tagot delegált a Magyarországi Kéményseprők Országos Ipartestülete (MKOI) és a Magyarországi Kéményseprőmesterek Szövetsége (MOKÉSZ) is.

A kéménykonferenciák sorozata immár csaknem másfél évtizedes múltra tekint vissza és a szakma kiemelkedő rendezvénye. A múltban sok érdekes előadás hangzott el ezeken a konferenciákon és bátran állíthatjuk, hogy az ott megfogalmazott ajánlások a szakma fejlődése szempontjából meghatározóak voltak. A konferencia mottója mindig az égéstermék-elvezetés témakörének egy jellemző kérdését fogalmazta meg, idén a felelősségvállalás volt a konferencia fő gondolata. A konferencia felett dr. Szaló Péter, a Belügyminisztérium Területrendezési és építésügyi helyettes államtitkára, Farkasné dr. Gasparics Emese, a Belügyminisztérium Önkormányzati helyettes államtitkára, Barsiné Pataky Etelka, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke és Noll Tamás, a Magyar Építész Kamara elnöke vállalt védnökséget.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!