Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2019

Zehnder Group Deutschland GmbH Magyarországi Kereskedelmi Képviselet

Komfort szellőzés felsőfokon, öt év garanciaidővel

Zehnder Group Deutschland GmbH Magyarországi Kereskedelmi Képviselet


A Zehnder cégcsoport húsz éve foglalkozik a hővisszanyerős szellőztető rendszerek fejlesztésével. Mára a lakossági szegmens piacvezető vállalatává fejlődött, köszönhetően az olyan innovációknak, mint a polimer membrános entalpia hőcserélő, a közvetítőközeges talajhőcserélő, vagy a kompakt építőelemes osztó-hangcsillapító-szűrő rendszer. A termékkínálatban 50 m3/h légszállítástól 6000 m3/h légszállításig találhatók hővisszanyerő gépek, szinte kivétel nélkül darmstadti passzívház minősítéssel, a legmagasabb műszaki igényeket is kielégítve.

A termékek 2011 óta kaphatók Magyarországon. Ma már több mint ezer jól működő rendszer bizonyítja itthon is a termékek létjogosultságát, minőségét.

Öt év garanciaidő a teljes szellőztető rendszerre

2019-es új fejlesztésünk az öt év rendszergarancia bevezetése, amely július 1-től áll a beruházók, építtetők rendelkezésére. A rendszergarancia részletes feltételeiről honlapunkon olvashat többet: www.comfosystems.hu

 

Egyhelyiséges hővisszanyerők két ventilátorral

Ellentétben a piacon kapható termékek többségével, a Zehnder decentralizált gépei két radiálventilátort tartalmaznak és polimer membrános ellenáramú hőcserélővel ellátottak. Zajszintjük megengedi, hogy hálószobába telepítsük őket, például Comfospot 50 – 40 m3/h – 23,2 dB(A), a zajszintet független vizsgálóintézet méri. Mivel két ventilátort tartalmaz, elegendő egy gép beszerelése.

Új fejlesztésünk az ablakkávában megjelenő külső rács. Ennél a megoldásnál a homlokzat sértetlen marad, így ezek a gépek használhatók akár műemlék épületek esetén is. A friss és a kidobott levegő rácsok az ablakkávában jelennek meg, így az utcáról semmi sem látszik.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2019/6-os számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!