Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2018

Rébay Lajos

Tanulságos életpályák – Szalay Zoltán

Rébay Lajos

épületgépész, felelős műszaki vezető
RÉBAY Mérnökiroda Bt.

A bátorság, a felelősség és a jó erkölcs iránti elkötelezettség ragadott meg az interjúban. Ő is azok közé tartozik, akik „megcsinálták” a rendszerváltást. Sok bátorság kellett a tu- dományos munkáról a tanácsadásra és kereskedelemre vál- tani. Remélem, a finn cég tudja, milyen nagy szerencséje volt.

Amit az egyetemről kikerülő hallgatókról mond, sajnos egyezik többünk tapsztalatával. Vezetői munkánk jelentős része, akár több, mint 50%-a neveléssel, munkatársaink lelki sebei gyógyításával, problémáik megoldásával, a munkahelyi segítő együttműködés megteremtésével telik. A társadalom ezért inkább felelős részei sajnos erodálódtak, felfrissülésre szorulnak, amelynek jelei szerények. Erre irányuló gondolatai nagyon hasznosak, és nagy felelősségérzetről tanúskodnak. Gratulálunk, és köszönjük az interjút.

Rébay Lajos

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2018/12-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!