Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

Prof. Seppänen, Olli

Interjú Paul Hodsonnal az Európai Bizottságtól

Prof. Seppänen, Olli

professzor, főszerkesztő
REHVA Journal

Az Európai Bizottság Energiahatékonysági osztályának vezetőjeként Hodson úr kulcspozícióban van, hogy értékes betekintést nyújtson abba, hogyan hajtották végre az EU-s energiapolitikát az építőiparban. Az osztálya a felelős a jogalkotás legfontosabb részeiért, amelyek az európai épületek energiahatékonyságának javítását célozzák, mint az Épületenergetikai Irányelv (EPBD), az Energiafelhasználó Termékek Környezetbarát Kialakításáról szóló irányelv (ED), Energiacímkézési Irányelv (ELD) és az Energiahatékonysági Irányelv (EED).

A REHVA folyóirat interjút kért Hodson úrtól. A kérdéseket prof.Olli Seppänen, a REHVA Journal főszerkesztője tette fel.

Paul Hodson az Európai Bizottság Energiahatékonysági Osztályának a vezetője. Korábban amegújuló energiákkal és a városi közlekedéssel foglalkozott a Bizottságnál, továbbá beszédíróként tevékenykedett.

Az Európai Bizottság előttManchester város tanácsának közlekedéspolitikai vezetője, valamint Reading választókerület közlekedéspolitikaimenedzsere volt.

Karrierjét az Egyesült Királyság Önkéntes Szervezetek Országos Tanácsának belvárosokkal foglalkozó osztályán kezdte. Történelem szakon végzett a Cambridge Egyetemen, majd az Oxford Polytechnic várostervezési szakán szerzett mesterszintű diplomát.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!