Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Online cikkek

Benis Attila:
Kapcsolat a jó közérzethez! – Uponor Smatrix Pulse, avagy a helyiségenkénti vezérlés profi szintre lép

2019-11-29

A mai felgyorsult, elektronizált környezetünkben már megrendelői elvárás lett, hogy a házunkat is tudjuk vezérelni helyiségenként helyileg, vagy akár távolról, okos eszközökről. Ezáltal a szigorodó TNM* rendelet követelményeit is ki tudjuk elégíteni a saját elvárásunk mellett. Ezek a rendszerek viszonylag könnyen hozzáilleszthetők, akár új építésről, akár meglévő épületről legyen szó. A vezérlés családok lehetnek önállóan működő, illetve „okosotthon” vezérlő rendszerrel kompatibilis kivitelűek. Az Uponor a korszerű megoldások piacvezető gyártójaként ezeket az igényeket felismerve fejlesztette ki az Uponor Smatrix Pulse vezérléscsaládot.

Az Uponor Smatrix család komplex megoldást nyújt a hőközponti kevert körök vezérlésére, illetve a szekunder oldali helyiség-, esetleg zónavezérlésre, ami lehet hűtési és fűtési rendszer is.

Ebből a kínálatból idén szeptembertől megújult a jól ismert Smatrix helyiségenkénti vezérlő rendszer, amely Uponor Smatrix Pulse néven található meg a nagykereskedelmi partnereinknél.


* 7/2006. (V. 24.) TNM rendelet az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról

részletek »