Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Online célszámok

Felületfűtés 2.0

2020-01-09

A Felületfűtés 2.0 című célszámban a felületfűtés és -hűtés témakörben olvashat alapvető tudnivalókat, ismerkedhet meg innovatív és iránymutató rendszermegoldásokkal.

A célszám anyagának kidolgozója a REHAU Kft., amely innovatív és a jövő elvárásainak is megfelelő fejlesztéseivel segíti az épületgépészeket a megfelelő komfort és az egészséges környezet biztosításában.

A kiadvány bemutatja a jó közérzetet biztosító padlófűtés méretezési és kialakítási szempontjait, azokat a korszerű megoldásokat, amelyeket a REHAU kínál a kialakításhoz. Részletesen kitér a szabályozási kérdésekre és bemutatja azokat a rendszerelemeket, amelyek ezt energiahatékonyan lehetővé teszik.

Olvashatnak a mennyezetfűtésről, -hűtésről, a tervezési megfontolásokról, a megoldási lehetőségekről, az épületszerkezet temperálás egyre szélesebb körű alkalmazásáról, az ezzel kapcsolatos tervezési megfontolásokról és kialakítási megoldásokról.

Külön fejezet foglalkozik a szabályozási kérdésekkel, kiemelve a REHAU NEA SMART 2.0, felhő alapú megoldását, amely helyiségenkénti felületfűtés, -hűtésszabályozást biztosít beszédvezérléssel, minőségi és mennyiségi szabályozással.

A célszám végén mintapéldákat találnak kapcsolásokkal és az alkotóelemek felsorolásával.

részletek »