Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Az MMK Épületgépészeti Tagozat Fürdő és uszoda létesítmények (FUL) Szakosztálya új vezetőséget választott

2018-08-29

A Szakosztály elnökségének mandátuma 4 év elteltével lezárult, ezértt az elnökség 2018. május 23-ra tisztújító taggyűlést hívott össze, amelyet egy mini szakmai nappal egybekötve tartottak meg.

A mini szakmai nap keretében az előzetes programnak megfelelően három színvonalas előadást hallgathattak meg a megjelentek. Elsőként dr. Reith János, a Direct Line Kft. ügyvezető igazgatója beszélt az acélkorrózióról és a rozsdamentes acélanyagokról Korróziós jelenségek és a rozsdamentes acélok minőségi jellemzői című előadásában.

A következő előadás a fürdőlétesítmények szivattyúinak energetikai hátteréről szólt. Erdei István, a Grundfos South East Europe Kft. értékesítési igazgatója EuP/ErP energetikai követelmények a fürdőkben alkalmazott szivattyúk esetében – vegyük komolyan? címmel tartott előadást.

Harmadikként a leköszönő elnök, Staniszewski Witold Az MSZ 15234:2012 Fürdőmedencék vízkezelése vízforgatással szabvány korszerűsítése című előadására került sor, amelyben ismertette a téma aktuális állását.

Az előadásokat a hallgatóság érdeklődő figyelemmel kísérte.

 

A szakmai előadásokkal párhuzamosan folyt a tisztújító taggyűlés. Staniszewski Witold leköszönő elnök röviden beszámolt a Szakosztály elmúlt négyévi tevékenységéről.

A beszámolót a tagság egyhangúan elfogadta. Ezután az elnök és az elnökség leköszönt, a taggyűlés vezetését Takács Gábor, a jelölő bizottság elnöke vette át.

 

További részletek lapunk 2018/7-8-as számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.