Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Épületgépész Tervezői Konferencia 2017 – Épületgépészeti komfort és energiahatékonyság

2017-06-29

A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata 2017. évben második alkalommal rendezi meg az Épületgépészeti Tervezői Konferenciát, amellyel a tervezői szakterületen tevékenykedők szakmai továbbképzését szándékozik segíteni. A szakmai továbbképzést a Budapest és Pest Megyei Mérnöki Kamara koordinálja, mint a rendezvény társszervezője.

Tervezői előadások keretében jelentős beruházások épületgépészeti tervei kerülnek bemutatásra, kiemelve a komfort jelentőségét. 

Az előadásokat a tervekben szereplő berendezéseket, installációs elemeket gyártó és forgalmazó vállalkozások szakmai bemutatkozása egészíti ki. A konferencián az aktuális kamarai információk mellett bemutatásra kerülnek az MMK Feladatalapú Pályázata keretében kidolgozott pályamunkák.

A rendezvény lehetőséget biztosít a szakma szereplőinek, tervezőknek, gyártóknak, forgalmazóknak, kivitelező és üzemeltető vállalkozásoknak kötetlen szakmai konzultációra is. 

A konferenciát a tavalyi évhez képest nagyobb befogadó képességű teremben tartjuk, a kiállítók részére nagyobb terület áll rendelkezésre, ezért várjuk jelentkezésüket.

A konferencia időpontja: 2017. szeptember 29. 

A konferencia helyszíne: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
                                          1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

 

További részletek lapunk 2017/6-os számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.