Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

START 2017

2017-02-16

Január 25-én a Lurdy Házban sok érdekes előadással és sok érdeklődővel elstartolt a 2017-es év szakmai rendezvényeinek a sora.

A START 2017 konferencia és a hozzá csatlakozó kiállítás kiemelt témái az innováció, a fenntartható épületek és az energiahatékonyság, a nagy épületek, társasházak épületgépészete, a korszerű tervezési technikák és épületgépészeti technológiák voltak. E témákban neves szakemberek, illetve korszerű termékeket, technológiákat kifejlesztő és a hazai piacon jelen lévő vállalkozások képviselői voltak.

A konferenciateremben ezekben a témákban számos előadó mondta el gondolatait, a kiállítótérben pedig neves cégek képviselőivel tudtak konzultálni az érdeklődők.

Külön érdekessége volt a konferenciának, hogy az előadássorozat hasznos információkkal zárult, amelyek keretében az előadók a pályázatokkal, a vállalkozásfejlesztéssel és az építőipari trendekkel kapcsolatban mondták el gondolataikat.

A rendezvény keretében, a konferenciával párhuzamosan tartotta a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara kötelező kamarai képzését, amelynek fő témája a hűtéstechnika volt, de a megjelentek előadásokat hallhattak hőszivattyúk alkalmazásáről is.

Dr. Barna Lajos

 

A teljes híranyag lapunk 2017/1-2-es számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva pdf-formátumban is rendelkezésre áll.