Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Online cikkek

LG Therma V R32 Split hőszivattyú: környezetkímélő fűtés és légkondicionálás

2020-12-02

A cikkben bemutatott Therma V R32 Split hőszivattyúval az LG olyan fűtési és melegvíz-előállítási megoldást kínál, amely a környezettudatosság jegyében sem köt kompromisszumot a teljesítmény és a kényelem terén. A hőszivattyúval kialakított rendszer mindezt hatékony működéssel, páratlan teljesítménnyel és kényelmes vezérléssel kínálja, miközben más berendezésekhez képest kevesebb káros gázt bocsát ki. A Therma V R32 Split egy RS3 típusú távirányítóval vezérelhető, amellyel az üzemi állapot ellenőrzése, az üzemelés időzítése és az energiafogyasztási beállítások megadása, ezáltal pedig az üzemeltetési költségek csökkentése is kényelmessé és egyszerűvé válik.

részletek »

Benis Attila:
Kapcsolat a jó közérzethez! – Uponor Smatrix Pulse, avagy a helyiségenkénti vezérlés profi szintre lép

2020-12-02

A mai felgyorsult, elektronizált környezetünkben már megrendelői elvárás lett, hogy a házunkat is tudjuk vezérelni helyiségenként helyileg, vagy akár távolról, okos eszközökről. Ezáltal a szigorodó TNM* rendelet követelményeit is ki tudjuk elégíteni a saját elvárásunk mellett. Ezek a rendszerek viszonylag könnyen hozzáilleszthetők, akár új építésről, akár meglévő épületről legyen szó. A vezérlés családok lehetnek önállóan működő, illetve „okosotthon” vezérlő rendszerrel kompatibilis kivitelűek. Az Uponor a korszerű megoldások piacvezető gyártójaként ezeket az igényeket felismerve fejlesztette ki az Uponor Smatrix Pulse vezérléscsaládot.

Az Uponor Smatrix család komplex megoldást nyújt a hőközponti kevert körök vezérlésére, illetve a szekunder oldali helyiség-, esetleg zónavezérlésre, ami lehet hűtési és fűtési rendszer is.

Ebből a kínálatból idén szeptembertől megújult a jól ismert Smatrix helyiségenkénti vezérlő rendszer, amely Uponor Smatrix Pulse néven található meg a nagykereskedelmi partnereinknél.


* 7/2006. (V. 24.) TNM rendelet az épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról

részletek »